top of page

DROMEN VAN EEN DOKTER

Alle blogposts, tips en favorieten op een rij.

1A9DF457-A18C-4A38-BB74-B67DE9C6B688.jpeg
Post: Welkom

23 feitjes over mij die je nog niet wist

Op deze heerlijke zonnige dag vier ik vandaag met de mensen om mij heen dat ik 23 geworden ben. Een jaar vol nieuwe avonturen, gezelligheid en leerzame momenten. In deze blogpost lees je 23 feitjes over mij die je nog niet wist.


1. Het strand is echt de plek waar ik het allerliefste ben. Nergens ben ik zo gelukkig als met mijn voeten in de branding van de zee en mijn gezicht in de zon.

2. Ik heb geen internetabonnement op mijn telefoon. Niet omdat ik bang ben voor straling, maar omdat ik het niet nodig heb. Tegenwoordig is er bijna overal wifi. Bovendien vind ik het heerlijk om even offline te zijn als ik een dagje weg ben. Op het strand is zo veel moois te zien en leuks te beleven, daar heb je toch helemaal geen internet voor nodig?


3. Tijdens een van mijn laatste jaren van mijn tijd op de middelbare school zou ik een half jaar lang een reis gaan maken. Onverwachts ging deze reis toch niet door. Toch ben ik vastbesloten om de plekken waar ik heen zou gaan alsnog te gaan bezoeken. Misschien wel komend jaar!


4. Ik drink inmiddels al twee jaar geen alcohol meer. Waar ik voorheen op een feestje nog wel eens een drankje dronk, vermaak ik me tegenwoordig prima zonder. Sinds ik zelf corona heb gehad heb ik regelmatig last van hoofdpijn. Dingen die hoofdpijn uit kunnen lokken ga ik voortaan dus liever uit de weg.


5. Ik ben mega fanatiek ingesteld. Hoewel meedoen belangrijker is dan winnen, ben ik er toch echt op gebrand om de tegenstander in te maken.


6. Ik vond het vroeger heerlijk om creatief bezig te zijn. De afgelopen jaren is dat een beetje weggezakt, maar inmiddels kan ik mijn creativiteit weer helemaal kwijt in mijn blog.


7. Afgelopen jaar heb ik mijn rijbewijs gehaald. Hoewel ik erg tegen het examen op zag, vind ik het nu heerlijk om auto te rijden en deze vrijheid te hebben.


8. Ik werk zowel voor de interne geneeskunde als voor de chirurgie. Ik weet nog niet precies welke richting ik later op wil dus ik probeer zo veel mogelijk verschillende afdelingen en specialismen te zien.


9. Het afgelopen jaar heb ik het sporten weer opgepakt. Inmiddels ben ik meerdere keren per week in de sportschool te vinden en heb ik het plezier in sporten weer helemaal teruggevonden.


10. Ik keek vroeger altijd het allerliefste naar het TV-programma traumacentrum. Inmiddels werk ik alweer bijna 3 jaar in een van de ziekenhuizen waar dit programma werd opgenomen.


11. Een flink aantal jaar geleden ben ik gewestelijk kampioen marathonschaatsen geworden. De mensen die dit verhaal kennen, die weten dat ik helaas niet de nieuwe Irene Schouten zal worden hiermee ;).


12. Tegenwoordig schrijf ik met veel plezier blogs, maar ik begon toen ik een kleuter was al met het schrijven van mijn eerste verhalen en het maken van mijn eigen boekjes.


13. De lente en de zomer zijn mijn favoriete seizoenen. Het liefst ben ik dan van ’s ochtends vroeg to ’s avonds laat buiten.


14. Ik heb meerdere keren in de zomer de lekkerste taartjes gegeten bij de koning van Zweden op Öland.


15. Van jongs af aan ben ik al ontzettend eigenwijs en nieuwsgierig. Ik wil altijd nieuwe dingen leren, wil van alles weten hoe het werkt én ik heb altijd mijn eigen mening.


16. Waar ik tot twee jaar geleden nooit koffie dronk, vind ik het nu heerlijk om uitgebreide koffietjes te zetten met lekkere toppings.


17. Ik geniet van spontane ideeën en tripjes. Onverwachts een dagje naar het strand, of een gezellige roadtrip, ik houd er van.


18. Daarnaast vind ik het heerlijk om zo nu en dan in de wellness bij te komen van alle diensten en hectiek in het ziekenhuis.


19. Ik leer het liefste in de praktijk, van de artsen en de patiënten in het ziekenhuis. Ik voel mij daar helemaal op mijn plek en onthoud alles wat ik daar zie en meemaak veel beter dan de dingen die ik uit de boeken leer.


20. Ik kijk heel erg uit naar de vierdaagsefeesten die dit jaar ein-de-lijk weer door kunnen gaan. Een week genieten zoals vanouds!


21. Naast chateau Meiland is De Verhulstjes mijn nieuwe favoriete TV-programma.


22. Ik hou van het spelen van spelletjes. Met goed gezelschap kan ik mij hier de hele avond vermaken.


23. Ik ben heel blij met alle dingen die ik op dit moment doe en de mensen die ik om mij heen heb. Ik kan niet wachten om nog meer stappen te zetten, dromen waar te maken en de wereld verder te ontdekken.

255 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page