top of page

DROMEN VAN EEN DOKTER

Alle blogposts, tips en favorieten op een rij.

1A9DF457-A18C-4A38-BB74-B67DE9C6B688.jpeg
Post: Welkom

5x de leukste winkeltjes en conceptstores van Nijmegen

De afgelopen weken lijkt de zomer aangebroken te zijn. De zon schijnt, de temperatuur is aangenaam en de bloesembomen staan volop in bloei. Tijdens deze zonnige zomerdagen vind ik het heerlijk om de stad in te gaan en door de kleine gezellige straatjes van Nijmegen te slenteren. Het liefst bezoek ik kleine winkeltjes en conceptstores om leuke items te scoren en inspiratie op te doen. Nijmegen heeft veel van deze winkeltjes met unieke kleding, sieraden en interieur items. In deze blogpost deel ik mijn favoriete winkels en conceptstores van Nijmegen!


Make my day

Een winkel waar ik al een aantal jaar met regelmaat binnenstap is de Make my day in de Stikke Hezelstraat. Een ideale winkel om originele cadeautjes te scoren of op zoek te gaan naar unieke kleding items. Daarnaast hebben ze de mooiste kaartjes, leuke lifestyle boeken en dingen om je interieur een persoonlijke touch te geven. Vergeet ook niet om aan de overkant even binnen te lopen. Dit is het zusje van Make my day, waar mooie handgemaakte sieraden en accessoires worden verkocht.Mood Conceptstore

In de Houtstraat, een zijstraat tussen de Stikke Hezelstraat en de Lange Hezelstraat, loop je Mood Conceptstore binnen. Een mooie lichte en overzichtelijke winkel. Als je fan bent van het HK living servies kun je hier je hart ophalen. De mooiste borden, mokken, koffiekopjes en schaaltjes staan uitgestald op de benedenverdieping. Daarnaast vind je hier mooie en minimalistische sieraden én duurzame kledingitems.


Fier Conceptstore

Aan het begin van de Lange Hezelstraat, op de hoek tegenover de kaasboer zit sinds een jaar misschien wel het schattigste winkeltje van Nijmegen. In dit kleine zonnige pand zit Fier conceptstore. Hier kun je de leukste interieuritems en mooie kledingstukken scoren. Ondanks dat het een klein winkeltje is, is het gezellig en knus ingericht. Je komt hier haast nooit met lege handen naar buiten.Bob & Bill

Het is de moeite waard om de Lange Hezelstraat helemaal uit te lopen want bijna op het einde van deze straat zit Bob & Bill. Een gezellig en kleurrijk winkeltje met heel veel kleding en sieraden in alle kleuren en prints.

Ook hier kun je een groot aanbod aan HK living servies vinden en zo je servieskast opfleuren. Als je goed zoekt kun je in dit winkeltje altijd mooie unieke items vinden.
Dille en Kamille

Deze winkel is wellicht iets minder uniek en bij de meeste mensen wel bekend. Toch mag deze fijne winkel niet in dit rijtje ontbreken. Voor de mooiste keukenitems, duurzame zeepjes, leuke plantjes en de lekkerste thee kun je hier terecht. Bovendien kun je hier altijd slagen als je op zoek bent naar een mooi cadeautje. Ook deze winkel vind je aan het einde van de Lange Hezelstraat.


Genoeg leuke en gezellige winkeltjes om te bezoeken! Stiekem is dat hetgeen wat Nijmegen zo leuk en gezellig maakt. Je vindt hier leuke items waar niet iedereen mee rondloopt. En vergeet tussen het shoppen door vooral niet te genieten op de gezellige terrasjes en een ijsje te eten bij een van de ijstentjes in de stad.


Disclaimer: de foto's in dit artikel zijn van de websites / instagrampagina's van de winkels en conceptstores zelf.

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page