top of page

DROMEN VAN EEN DOKTER

Alle blogposts, tips en favorieten op een rij.

1A9DF457-A18C-4A38-BB74-B67DE9C6B688.jpeg
Post: Welkom

5x mijn favoriete podcasts voor tijdens een fijne wandeling

Tijdens de lockdowns van afgelopen jaar, ging ik bijna elke dag de deur uit om een stukje te wandelen. Vaak ging ik er met een vriendin op uit, maar ook liep ik regelmatig in mijn eentje een stuk. Ondanks dat we momenteel niet meer in lockdown zitten, probeer ik het wandelen er in te houden. Niets is fijner dan rustig wakker worden en een fijne ochtendwandeling terwijl de zon op komt. Zo begin ik mijn dagen het allerliefst Wanneer ik alleen loop, luister ik bijna altijd naar podcasts. In deze blogpost deel ik mijn favoriete podcasts voor tijdens het wandelen.Man man man de podcast

Man man man de podcast was de eerste podcast die ik ben gaan luisteren. Hierin bespreken Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren elke week een aantal stellingen binnen een bepaald thema. Dit levert mooie en hilarische verhalen op. Echt een aanrader als je houdt van veel verschillende verhalen en anekdotes. Bovendien zijn er tot nu toe zes verschillend seizoenen uitgekomen, dus je kunt voorlopig even vooruit.


Held in eigen verhaal

Held in eigen verhaal van Iris Enthoven luister ik ook graag tijdens het wandelen. Elke week is er iemand anders te gast in deze podcast. Deze inspirerende mensen hebben allemaal iets heftigs meegemaakt en hebben dit omgezet in positiviteit. Van het overleven van een terroristische aanval tot een schipbreuk en van een gijzeling in Rusland tot de nieuwjaarsbrand in Volendam. Het zijn indrukwekkende verhalen met mooie lessen.


Koffieco de podcast

Koffieco de podcast is een leuke podcast op medisch gebied. Hierin interviewen coassistenten de meest inspirerende artsen van Nederland. Super interessant om op deze manier meer te weten te komen over de verschillende specialismen. Daarnaast leer je in deze podcast meer over de niet alledaagse beroepen in de zorg. Zo vertelt een arts over haar werk bij Artsen zonder grenzen en is er ook een arts te gast die in een TBS-kliniek werkt. Inmiddels zijn er al 84 afleveringen gemaakt, dus je kunt voorlopig vooruit als je benieuwd bent naar deze podcast.


Moordzaken de podcast

In moordzaken de podcast worden wekelijks spraakmakende moordzaken besproken. Hierin worden alle details naar voren gehaald over de moord, de plaats, het slachtoffer en de mogelijke daders. Ook worden de verrassende wendingen en plots besproken. Een aanrader als je houdt van spannende en waargebeurde verhalen.


Suzan & Freek de podcast

Tot slot luister ik graag naar Suzan & Freek de podcast. Tijdens de lockdowns van afgelopen jaar konden Suzan & Freek niet optreden. Om toch in contact te blijven met hun volgers en luisteraars, bespreken ze wekelijks wat hun bezighoudt. Bovendien beantwoorden ze vragen van luisteraars en spelen ze elke aflevering een of meerdere liedjes. Ook zijn er regelmatig andere artiesten te gast waaronder Guus Meeuwis, Davina Michelle en Sanne Hans. Een fijne en muzikale podcast om te luisteren.


Met deze podcasts hoef jij je voorlopig niet meer te vervelen en kun je heel wat wandelingen maken deze herfst.

273 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page