top of page

DROMEN VAN EEN DOKTER

Alle blogposts, tips en favorieten op een rij.

1A9DF457-A18C-4A38-BB74-B67DE9C6B688.jpeg
Post: Welkom

De mooiste herinneringen van 2022

Wat was het een fijn jaar waarin ik onvergetelijke herinneringen heb gemaakt, nieuwe dingen heb mogen leren, doelen heb bereikt en unieke kansen heb gekregen. Dit jaar werd nog mooier dan ik mij vorig jaar eind december had kunnen voorstellen. In deze nieuwe blogpost neem ik je in een vogelvlucht mee door mijn 2022.


Werkgerelateerd voel ik mij helemaal op mijn plek. Begin dit jaar rondde ik helaas het onderzoek bij de chirurgie af en nam ik afscheid van fijne en leuke collega’s. Ik begon aan een nieuw onderzoek bij de interne geneeskunde, kreeg een vast contract in het andere ziekenhuis en begon met extra diensten werken op de polikliniek. Maar bovenal een jaar waarin ik heel veel plezier heb in het werk wat ik doe, geniet van het contact met patiënten en elke dag nieuwe dingen leer.In het voorjaar startte ik met de minor acute geneeskunde. Ik heb genoten van alle nieuwe dingen die ik leerde en de dingen die ik in het ziekenhuis heb beleefd. Een avonddienst bij de traumachirurgie, meelopen op de kindercardiologie en bij een ingewikkelde open hart operatie mogen zijn. Het waren onvergetelijke ervaringen die in september werden bekroond met de uitreiking van mijn bachelor geneeskunde. Een moment om trots te zijn op de dingen die ik tot nu toe heb bereikt en vooruit te kijken naar de dingen die nog komen.


Naast hard werken en studeren heb ik dit jaar ook mooie reisjes gemaakt. Onder andere een roadtrip door de Algarve in Portugal, een Citytrip naar Valencia en een weekje uitwaaien op Texel. Het leverde onvergetelijke herinneringen en de mooiste plaatjes op.


Naast deze reizen heb ik ook heerlijke dagen op het strand gehad en van prachtige zonsondergangen mogen genieten. Eindelijk konden we de Vierdaagsefeesten weer beleven zoals vanouds. En ik genoot in Nijmegen vanaf de eerste rij van een prachtig concert van Suzan en Freek.


Naast de mooie herinneringen die ik heb gemaakt, ben ik ook met nieuwe dingen begonnen. Ik vond dit jaar mijn liefde voor lezen weer terug en las 15 boeken. Ook had ik dit jaar eindelijk de tijd om te starten met wat creatieve projectjes. Ik heb met veel plezier gewerkt aan mijn blog en socials en ben druk bezig met nog wat lopende projecten.


Op een gecompliceerde verwijdering van mijn verstandskiezen en een vervelende longontsteking na, was het een heel fijn jaar. Op naar nog veel meer fijne dagen en mooie herinneringen in 2023. Mocht je benieuwd zijn wat mijn doelen en plannen zijn voor 2023, dan kun je dat volgende week zondag hier in een nieuwe blogpost lezen!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page