top of page

DROMEN VAN EEN DOKTER

Alle blogposts, tips en favorieten op een rij.

1A9DF457-A18C-4A38-BB74-B67DE9C6B688.jpeg
Post: Welkom

Maandelijkse update - februari 2022

Hoe regenachtig en grijs januari ook was, zo zonnig en fijn was februari. De vogeltjes fluiten, de zon schijnt en de lente staat op het punt om te beginnen. Naast veel diensten in het ziekenhuis, stond deze maand in het teken van ontspannen, genieten en leuke dingen doen. Het waren energieke en productieve dagen met veel afwisseling en leuke plannen.


Het zijn de laatste weken van het onderzoek waar ik voor de chirurgie aan werk. Iets waar ik deze maand veel mee bezig ben geweest. Inmiddels zit ik in de afrondende fase en begin ik komende maand aan een nieuwe uitdaging. Ik zal vanaf maart werkzaam zijn bij een onderzoek van de interne geneeskunde. Ik vind het heerlijk om nieuwe uitdagingen aan te gaan, ervaring op te doen en nieuwe dingen te leren. Ik geniet daarnaast nog steeds van de diensten die ik werk bij mijn andere baan. Nog nooit heb ik werk zó leuk gevonden.


Naast het werk in het ziekenhuis, ben ik ook druk bezig met het schrijven van blogs en het uitwerken van nieuwe ideeën. Komende maand staat voor nieuwe studenten de decentrale selectie op de planning. Dagelijks ben ik bezig met het beantwoorden van vragen en het geven van tips aan de deelnemers van de selectie. Iets wat ik heel leuk vind om te doen, ik stond daar tenslotte vier jaar geleden ook.


De afgelopen weken was ik ook veel in de keuken te vinden om nieuwe recepten uit te proberen. Sommige cakes oowaren een groot succes, andere hebben nog net iets meer oefening nodig. De komende weken ga ik nog even door met het oefenen en proeven zodat er aan het begin van de lente een heerlijke blog met mijn favoriete bakrecepten online komt.


Door het heerlijke weer staat de deur hier bijna elke dag open. Ik heb mij deze maand alvast gewaagd aan de voorjaarsschoonmaak. Ook ben ik tegen het einde van deze maand begonnen met het opknappen van de tuin. Een flinke klus, maar in het zonnetje met een muziekje aan heerlijk om te doen. Het einde is nog niet in zicht, maar het eindresultaat zal ik natuurlijk delen.Naast het werken en thuis in de weer zijn, was er deze maand ook genoeg ruimte voor ontspanning en leuke dingen. De maatregelen zijn verdwenen en we kunnen eindelijk weer écht terug naar normaal. Ik vierde deze maand de verjaardag van een vriendin en genoot een hele middag op het terras in het zonnetje van het weer. Aan het eind van de maand bracht ik ook nog een heerlijk dagje in de wellness door.


Een heerlijke maand, waar ik met volle teugen van heb genoten. Ik kan niet wachten tot de lente écht begint en we kunnen genieten van hopelijk een lange onbezorgde zomer.

102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page