top of page

DROMEN VAN EEN DOKTER

Alle blogposts, tips en favorieten op een rij.

1A9DF457-A18C-4A38-BB74-B67DE9C6B688.jpeg
Post: Welkom

Maandelijkse update - Januari 2022

Hoewel het voelt alsof we gisteren nog proostten op het nieuwe jaar, is de eerste koude maand van het jaar alweer voorbij. Januari is voor veel mensen niet de meest favoriete maand van het jaar. Het is buiten koud, grijs en grauw. Hoewel het zonnetje zich deze maand niet vaak heeft laten zien, heb ik er toch een mooie maand van gemaakt. In deze nieuwe blogpost neem ik jullie mee in de dingen die ik deze maand heb ondernomen, meegemaakt en bereikt.Het nieuwe jaar luidde ik in samen met collega's en patiënten in het ziekenhuis. Deze maand was wat betreft de diensten in het ziekenhuis gelukkig wat rustiger dan december. Op mijn normale diensten voor de interne geneeskunde na, hoefde ik geen extra diensten te werken bij de long. Op de poli van de chirurgie was het wel erg druk. Ik werkte daar verder aan het onderzoek en ik rondde de inclusie van de patiënten af!Deze maand stond voor mij grotendeels in het teken van veel sporten, elke dag wandelen en gezond eten. Gek genoeg kost het helemaal niet zo veel moeite om elke dag te gaan sporten. Dat de sportscholen en zwembaden deze maand weer open mochten, maakte het sporten toch net wat leuker. Elke dag was ik te vinden in de sportschool, op de squashbaan, in het zwembad of buiten om een rondje te rennen. Ook het wandelen buiten was een welkome afwisseling tussen het werken door.


Naast het werken, wandelen en sporten maakte ik van de vrije tijd gebruik door vaak samen met vriendinnen te koken en gezellig bij te praten. Iets wat in november en december lastiger was doordat ik bijna elke avond aan het werk was. Het is fijn om weer tijd te hebben voor deze kleine, maar gezellige momentjes. Ook ging ik deze maand bij een vriendin in Maastricht langs. Het was heerlijk om er even tussenuit te zijn, lekker veel bij te praten en te lachen.


Verder kocht ik deze maand na lang twijfelen een nieuwe compact camera die ik makkelijk mee kan nemen en waar ik mooie shots mee kan filmen. Dit is iets waar ik mij de komende weken in ga verdiepen en mee aan de slag zal gaan. Ik boekte deze maand ook eindelijk een vakantie! Ik kijk er nu al naar uit om het vliegtuig in te stappen en mooie, nieuwe plekken te ontdekken.

Genoeg leuke dingen om de komende maanden naar uit te kijken en mee bezig te gaan dus.


Nu spring ik weer op de fiets om fanatiek een potje te squashen en kijk ik uit naar alle nieuwe, fijne en mooie momenten van de komende maand.


162 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page