top of page

DROMEN VAN EEN DOKTER

Alle blogposts, tips en favorieten op een rij.

1A9DF457-A18C-4A38-BB74-B67DE9C6B688.jpeg
Post: Welkom

Maandelijkse update - maart 2022

Ik kan mij niet herinneren dat we ooit zo'n zonnige maart hebben gehad als de afgelopen maand. De bloesembomen stonden volop in bloei, ik gaf de tuin een make-over en vierde voor het eerst sinds het begin van de pandemie weer mijn verjaardag zoals vanouds.

Benieuwd naar het resultaat van de tuin en de dingen die ik afgelopen maand heb gedaan? Je leest het in deze nieuwe maandelijkse update!


Begin deze maand werd ik 23. Eindelijk kon ik het weer als vanouds vieren zonder maatregelen en afstand. De zon scheen, ik bakte een lekkere cake en genoot van een fijne dag en avond met de mensen om mij heen.


Verder stond deze maand in het teken van de tuin make-over. Vele uurtjes schrobben, vegen en opruimen later was het dan eindelijk tijd om naar het tuincentrum te gaan. Een nieuwe tuintafel en stoelen zorgde voor meer ruimte in de tuin. Ik koos een mooi citroenboompje en verschillende bloemen uit om de tuin wat gezelliger te maken.

Lampjes aan de schutting zorgen voor een fijne sfeer 's avonds en leuke accesoires maken het helemaal af.


Nadat de tuin helemaal lente-proof was, heb ik heel wat uurtjes in de zon doorgebracht. Een deel van mijn werk kan ik vanuit huis en dus vanuit de tuin doen. Het was fijn om deze maand in het zonnetje door de stad te kunnen wandelen en te genieten van mijn eerste ijsjes van het jaar.


Deze maand was ik ook lekker veel creatief bezig. Ik maakte bedankjes voor de chirurgen, casemanagers en onderzoekers waar ik mee heb gewerkt bij de chirurgie. Vandaag is namelijk mijn allerlaatste dag bij deze afdeling. Bovendien ben ik ook bezig met een nieuw creatief projectje, waar ik binnenkort meer over vertel! Ik vind het in ieder geval heerlijk dat ik nu de tijd en ruimte heb om lekker creatief bezig te zijn en nieuwe ideeën uit te werken.


Ik heb optimaal genoten van de zon en het normale leven de afgelopen maand. April wordt een drukke maar leuke en uitdagende maand. Ik zal starten met mijn minor acute geneeskunde, waar ik heel erg naar uit kijk. Het onderwijs is eindelijk weer normaal, wat betekent dat ik ook veel praktijklessen zal krijgen. Daarnaast zal ik ook aan de slag gaan bij een onderzoek van de interne geneeskunde. Voor mijn blog heb ik allerlei ideeën die ik uit wil werken en


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2 Post
bottom of page