top of page

DROMEN VAN EEN DOKTER

Alle blogposts, tips en favorieten op een rij.

1A9DF457-A18C-4A38-BB74-B67DE9C6B688.jpeg
Post: Welkom

Maandelijkse update: oktober 2021

Hoewel ik dol ben op de lange zomerdagen en de tropische temperaturen, vind ik de herfst stiekem ook wel heel erg fijn. Van lange wandelingen in het bos tot koffie drinken op het terras in het herfstzonnetje. Dat is dan ook iets wat ik deze maand veel heb gedaan. Je leest in deze nieuwe maandelijkse update alles over deze fijne herfstdagen, de drukte in het ziekenhuis die weer toeneemt, welke nieuwe sport ik probeerde en wat ik deed om weer even op te laden en met nieuwe energie aan te slag te gaan!


Natuurlijk werkte ik deze maand gewoon mijn diensten in het ziekenhuis. Zowel op de polikliniek van de chirurgie als de avonddiensten voor de interne geneeskunde. Het is nog altijd raar om een jaar niet te hoeven studeren, maar het bevalt me eigenlijk prima voor nu! Het is te merken dat we in het najaar zitten en dat de besmettingen weer oplopen. Ook bij ons ligt het ziekenhuis nagenoeg vol en is het vinden van plekken op de IC steeds moeilijker. De avonddiensten die ik werk zijn daardoor druk en chaotisch. Ondanks die drukte is elke dienst die ik werk voor mij toch weer een bevestiging dat dit is wat ik het allerliefste doe.


Naast mijn diensten in het ziekenhuis was het tijd voor een grote schoonmaak en opruiming van de voorraadkast. Bovendien maakte ik heel wat mooie wandelingen door prachtige gekleurde bossen in het herfstzonnetje. Dat is dan juist iets waar ik na die drukte en hectiek van kan genieten.Natuurlijk was ik deze maand ook nog steeds volop met het sporten bezig. Inmiddels ben ik alweer twee maanden regelmatig in het sportcentrum te vinden. Ik merk dat ik mijn draai steeds meer gevonden heb en er ook vooruitgang in zit. Ook ging ik deze maand aquabommen met een vriendin. Het klinkt makkelijk en niet zo zwaar, maar niets is minder waar. Het is een pittige maar leuke workout en een fijne afwisseling met de andere sportmomenten.


Aan het einde van deze maand bracht ik ook een lang weekend door aan de Belgische kust. Ik ben dol op het strand, de lange wandelingen langs de zee en door de duinen. Het was een fijn moment om even op te laden en daarna weer met nieuwe energie aan de slag te gaan.Komende maand zal bestaan uit drukke weken in het ziekenhuis, maar ook uit een hoop gezelligheid. Het is tijd voor kerstinkopen, lampjes, kaarsjes en gezellige avonden. Bovendien ga ik lekker aan de slag met mijn blog en langzaamaan een beetje vooruit werken want de vakantie die gepland staat komt steeds dichterbij. Aan het einde van de maand neem ik jullie natuurlijk weer mee in de dingen die ik heb gedaan en geleerd.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page