top of page

DROMEN VAN EEN DOKTER

Alle blogposts, tips en favorieten op een rij.

1A9DF457-A18C-4A38-BB74-B67DE9C6B688.jpeg
Post: Welkom

Mijn favoriete plekjes in Zeeland

Afgelopen weekend genoot ik van een paar dagen in Zeeland. Zon, zee, strand een mini roadtrip, gezellige winkeltjes en lekker eten hebben ervoor gezorgd dat het een fijn en onvergetelijk weekend was. In deze nieuwe blogpost schrijf ik over mijn favoriete plekjes in Zeeland. Van stranden tot knusse straatjes en van lekkere koffietjes en eten tot de allerleukste conceptstores. Benieuwd wat mijn favoriete plekjes zijn? Je leest het hieronder!


Wanneer ik een weekendje weg ben, ga ik ook altijd even op zoek naar de leukste kleine winkeltjes en conceptstores. In Zeeland zijn naast de gewone winkels heel veel kleine winkeltjes te vinden waar je altijd kunt slagen voor de leukste interieur spulletjes en de origineelste cadeautjes.

Ensuite lifestyle is een heel lief klein winkeltje in Middelburg. Geheel in zomer, strand en boho-stijl. Helaas gaat dit winkeltje eind augustus sluiten, dus als je nog langs wilt gaan, heb je nog een paar dagen de kans.


Ook InMiddels is een fijne conceptstore in Middelburg. Met de leukste kleding, sieraden, kaartjes en cadeautjes. Voor originele interieur spulletjes en mijn favoriete servies van HK-living kan je terecht bij BMK Interieurs in Middelburg. Ook hier kan je altijd wel slagen voor een cadeautje voor jezelf of voor een ander. In Breezand In Vrouwenpolder zit ook een klein gezellig winkeltje Sand and Sea conceptstore.

Geheel in het thema van de zee en het strand shop je hier ook de leukste kleding en cadeautjes. Allemaal de moeite waard om eens te bezoeken als je in Zeeland bent.


Naast leuke winkeltjes zijn er ook genoeg mooie straatjes en plekjes te vinden in Middelburg. Hoewel heel veel straatjes de moeite waard zijn om doorheen te wandelen en mooie foto’s te maken, is het steegje naast “Huis van Bloemen” echt een aanrader. Je vind hier de mooiste bloemen die tegen de muren van het steegje groeien, leuke gekleurde huisjes, gezellige mini terrasjes, een ouderwetse snoepwinkel en vrolijke versiering.Ook zijn er genoeg leuke koffietentjes, restaurants en beachclubs te vinden om te genieten van koffie, een lekkere lunch of diner. Toch zijn twee plekjes stiekem wel favoriet geworden bij mij.


Allereerst kan je bij Expresszo in Middelburg heerlijk lunchen en de lekkerste koffietjes drinken. Ik genoot hier van een Italiaanse tosti, homemade icetea en bestelde een “Marry me in white” koffie en geloof me, ik heb nog nooit zo’n lekkere koffie gehad.

Een andere hele mooie en gezellige plek is Strandclub Zee in Brouwersdam. Deze beachclub is gebouwd op palen waardoor je letterlijk op zee kunt genieten van een drankje of heerlijk eten. Zo ver als je kunt kijken zie je de zee en ’s avonds kan je hier genieten van een prachtige zonsondergang en gezellige muziek. Wel belangrijk om op tijd te reserveren want deze mooie plek zit bijna altijd vol.


In Zeeland zijn er natuurlijk heel veel mooie stranden te vinden waar je kunt uitwaaien, genieten van de zon en de mooiste schelpen kunt zoeken. Het Noordzeestrand bij Vrouwenpolder is wat mij betreft favoriet. Het is een groot en breed strand waar ruimte genoeg is voor iedereen. Ideaal voor een flinke wandeling, het aanschouwen van de windsurfers op zee en natuurlijk voor een frisse duik.


Ik heb met volle teugen genoten van mijn weekendje weg. Ik heb de mooiste en gezelligste plekjes gezien en uiteraard lekker uitgewaaid op het strand. Het staat vast dat ik hier nog eens terug kom om te genieten van de rust en al het moois dat Zeeland te bieden heeft.

248 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page