top of page

DROMEN VAN EEN DOKTER

Alle blogposts, tips en favorieten op een rij.

1A9DF457-A18C-4A38-BB74-B67DE9C6B688.jpeg
Post: Welkom

Maandelijkse update: augustus 2021

Ineens is het september en is de laatste echte zomermaand voorbij gevlogen. Ondanks dat het een groot deel van de tijd meer op herfstvakantie leek dan op zomervakantie, heb ik genoten van de fijne momenten. Ik werkte deze maand gewoon mijn diensten, genoot van de zomeravonden op het strand en ontdekte de leukste plekjes van Zeeland tijdens een roadtrip. Benieuwd wat ik deze maand nog meer heb gedaan en hoe het sporten mij is bevallen? Je leest het in deze nieuwe blogpost.Hoewel ik deze zomervakantie gewoon werk, voelt het nog steeds als vakantie. De laatste maanden voor de zomervakantie waren zo druk met werken in het ziekenhuis en de laatste loodjes van mijn studie, dat “gewoon” werken als vakantie voelt. Mijn werk op de polikliniek heelkunde was de afgelopen maand ook een flink stuk rustiger. Veel chirurgen en patiënten zijn op vakantie, waardoor er minder afspraken en operaties gepland staan. Toch heb ik het erg naar mijn zin en vind ik het leuk om patiënten te spreken. Natuurlijk werkte ik ook gewoon mijn diensten voor de interne geneeskunde als student-assistent. We werken inmiddels twee maanden op de nieuwe afdeling en dat verloopt eigenlijk heel erg goed (en gezellig)!


We hebben deze maand helaas een heleboel regen gehad. Wanneer het zonnetje wel scheen, genoot ik van heerlijke avondjes op het strand waar we spelletjes speelden en eindeloze gesprekken voerden totdat de zon onderging. De zomer loopt langzamerhand helaas op zijn einde. Laten we hopen dat we volgend jaar een geweldig fijne zomer hebben met heel veel zomeravonden op het strand en natuurlijk een vierdaagse zoals vanouds.Ik ging deze maand eindelijk weer een weekendje weg naar zee. Ik maakte een fijne roadtrip door Zeeland. In deze blogpost schreef ik eerder al over mijn favoriete plekjes en hotspots. Ik heb genoten van het strand, de zon, de zee en de wind. Heerlijk gegeten en gedronken, de leukste winkeltjes bezocht en de mooiste plekjes gezien.


Deze maand ben ik ook aan de slag gegaan met mijn doel om weer fit te worden. Ik was zo veel mogelijk te vinden in het zwembad, sportte buiten en probeerde een nieuwe sport uit. Ik ging namelijk squashen met een vriendin. Ondanks de spierpijn viel het in de smaak en ben ik van plan om dit vaker te gaan doen. Het liefst sport ik met iemand samen, dat is net die extra stok achter de deur en bovendien veel gezelliger. Deze week ben ik bijna elke dag wel in het zwembad, op de squashbaan of in de sportschool te vinden en dat bevalt me heel erg goed!In september wil ik ook het wandelen weer gaan oppakken. Ik vind het heerlijk om met een podcast aan een stukje te gaan wandelen, maar dit is er de afgelopen maand een beetje bij in geschoten. Daarnaast zal mijn werk in september ook weer drukker worden nu de vakantie voorbij is. Komende maand is het ook tijd voor een dagje wellness en ik heb een heleboel op de planning staan voor mijn blog. Daarnaast wil ik natuurlijk verder werken aan mijn doel om weer fit te worden. Laten we hopen op nog een aantal fijne nazomerse dagen en zonnige herfstdagen komende maand! Ik neem jullie weer mee in de dingen die ik komende maand ga ondernemen en beleven.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page